Инфо за Млади
406

TRANSCOM има потреба од Специјалист за корисничка поддршка на англиски јазик

Зборуваш англиски јазик и сакаш да работиш од нашата канцеларија во Охрид? Тогаш можеби ова е совршената работна позиција за тебе!

Што ти нудиме?

 • Конкурентна плата од 36.900 денари
 • Работа од понеделник до петок со слободни викенди
 • Попладневна смена од 17:00 до 01:00 часот
 • Платена обука
 • Можност за професионален напредок и развој
 • Секојдневна примена на англискиот јазик и можност за негово усовршување
 • Пријатна работна атмосфера и тимски дух
 • Бонуси врз основа на постигнатите перформанси
 • Бонуси за препораки за вработување

Специјалист за корисничка поддршка на англиски јазик за работа од нашата канцеларија во Охрид!

 • Работата започнува со обука со која ќе се запознаеш со системот за работа и процесите потребни за нејзино успешно извршување
 • Секојдневно ќе комуницираш на германски јазик со корисниците на услугите кои ги нуди компанијата обидувајќи се да го подобриш нивното корисничко искуство
 • Ќе имаш целосна поддршка од својот тим лидер како и од останатите членови на тимот

Како знаеш дека ти си вистинската личност за нашиот тим?

 • Одлично зборуваш и пишуваш на англиски јазик
 • Живееш во Охрид и можеш да работиш од нашата канцеларија во Охрид (за оваа работна позиција предвидена е работа од нашата канцеларија во Охрид која се наоѓа во центарот на градот)
 • Заинтересиран си за работа исклучиво втора смена
 • Можеш веднаш да започнеш со работа (стартниот датум за оваа работна позиција ни е предвиден за средината на месец јуни)
 • Комуникативен/на си и сакаш да им помагаш на луѓето
 • Тимски играч си и уживаш во динамично окружување
 • Имаш желба за запознавање на различни култури
 • Имаш основни познавања од работа на компјутер

Доколку си заинтересиран/а и сакаш да дознаеш нешто повеќе, аплицирај веднаш на следниов линк: https://cityconnectnorthmacedoniatranscom.recruitee.com/o/skopje-161

Активен до: 28.07.2023

Повеќе детали на:  Transcom Macedonia: Специјалист за корисничка поддршка на англиски јазик – Охрид (kariera.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави