Инфо за Млади
309

ТОП БАЗАР има потреба од СУПЕРВИЗОР

ТОП БАЗАР има потреба од следната работна позиција:

СУПЕРВИЗОР

Реон: Западна Македонија

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Претходно работно искуство минимум 2 години,
  • Поседување возачка дозвола – Б категорија ќе се смета за предност,
  • Кандидатите да бидат од западниот реон,
  • Добри компјутерски вештини.

ОЧЕКУВАНИ ВЕШТИНИ И СПОСОБНОСТИ:

  • Планирање и организирање на продажни активности,
  • Надзор над материјално – финанскиско работење и на вработените,
  • Градење, развивање и одржување на односи,
  • Следење на работата на конкуренцијата и предлагање активности.

Aктивен д0: 09.08.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави