Инфо за Млади
121

ТОП БАЗАР има потреба од Комерцијалист- продажен агент

ТОП БАЗАР има потреба од следната работна позиција: КОМЕРЦИЈАЛИСТ – ПРОДАЖЕН АГЕНТ

Реон: Прилеп, Битола, Охрид и Струга

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Минимум средно образование;
 • Претходно работно искуство не е задолжително;
 • Поседување возачка дозвола – Б категорија.

ОЧЕКУВАНИ ВЕШТИНИ И СПОСОБНОСТИ:

 • Развиени комуникациски способности;
 • Преговарачки вештини;
 • Одговорна и чесна личност;
 • Способност за тимска работа.

ОДГОВОРНОСТИ И ЗАДАЧИ ЗА КОМЕРЦИЈАЛИСТИ:

 • Продажба на кондиторски производи за потребите на Топ Базар;
 • Работа со ТТ објекти и клучни клиенти;
 • Исполнување на зададени цели за продажба;
 • Развивање на продажбата.

Активен до: 19.01.2023

Повеќе детали на следниот линк.

 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави