Инфо за Млади
45

ТОП БАЗАР има потреба од КОМЕРЦИЈАЛИСТ – ПРОДАЖЕН АГЕНТ

ТОП БАЗАР има потреба од КОМЕРЦИЈАЛИСТ – ПРОДАЖЕН АГЕНТ.

Реон: Охрид, Струга, Кичево и Дебар

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Минимум средно образование;
 • Претходно работно искуство не е задолжително;
 • Предност имаат тие со место на живеење во Охрид, Струга, Кичево или Дебар;
 • Поседување возачка дозвола – Б категорија.

ОЧЕКУВАНИ ВЕШТИНИ И СПОСОБНОСТИ:

 • Развиени комуникациски способности;
 • Преговарачки вештини;
 • Одговорна и чесна личност;
 • Способност за тимска работа.

ОДГОВОРНОСТИ И ЗАДАЧИ ЗА КОМЕРЦИЈАЛИСТИ:

 • Продажба на кондиторски производи за потребите на Топ Базар;
 • Работа со ТТ објекти и клучни клиенти;
 • Исполнување на зададени цели за продажба;
 • Развивање на продажбата.

Активен до: 27.06.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави