МЦО ПРАЈТ
197

Тинекс објавува оглас за три работни позиции

Тинекс e малопродажен ланец на супермаркети кој повеќе од 28 години настојува на своите потрошувачи да им ги понуди најдобрите производи со врвен квалитет и по одлични цени.

Тинек Маркет објавува оглас за три работни позиции.

  • Касиер/ка без потебно работно искуство;
  • Магационер без потребно работно искуство;
  • Месар/ка без потребно работно искуство.

Повеќе детали за огласот и начинот на аплицирање на следниот линк.

Активен до: 14.09.2023 година

 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави