Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
289

TINEX има потреба од продавач/ка

 Тинекс има потреба од продавач/ка.

  •  Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  •  Локација: Охрид
  •  Веб: www.tinex.com.mk
  •  Facebook: tinexmk
  •  Linkedin: companytinex

Краен рок до 01.03.2023.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави