Инфо за Млади
120

ТИНЕКС објавува оглас за месар/ка

Тинекс e малопродажен ланец на супермаркети кој повеќе од 28 години настојува на своите потрошувачи да им ги понуди најдобрите производи со врвен квалитет и по одлични цени. На нашите полици секојдневно може да се најде широка лепеза на повеќе од 20.000 производи од различни категории, меѓу кои се вбројуваат производите од нашиот бренд EXTRA, како и голем број на странски увозни брендови на производи и деликатеси, достапни единствено во нашите маркети.

ТИНЕКС објавува оглас за работна позиција – месар/ка, за чие работно место не е потребтно претходно работно искуство.

Се нуди унапредување и развој во водечки малопродажен ланец на супермаркети во нашата земја и стабилна работна средина.

 

Активен до: 14.10.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави