Инфо за Млади
109

TAV Airports има потреба од електро техничар

TAV Airports има потреба од  ЕЛЕКТРО ТЕХНИЧАР.

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО​:

 • Брзо, правилно и  ефикасно ракување со системите за електрична и светлосна сигнализација.

ОСНОВНИ ОДГОВОРНОСТИ​:

 • Одржување и ракување со системот за светлосна сигнализација на АOX и со целата негова инфраструктура
 • Одржување на системот за заштита од птици и кучиња скитници
 • Одржување на системот за транспорт на багаж
 • Одржување на целокупниот електро разводен дел (разводни табли)
 • Одржување на целокупната инсталација на АOX, со исклучок на високонапонскиот дел
 • Одржување на сите светлечки тела, електрични уреди, апарати, ладење и греење, со исклучок на уредите кои се во доменот на секторот за информациски технологии
 • Одржување на електрика и автоматика на целокупната опрема и возила кои се во LAND SIDE зоната на АOX
 • Одржува рентгени и метал детектор врати
 • Одговорност за извшување на работата согласно системите за управување со квалитет, задоволство на клиентите и животната средина
 • Вршат и други работи по наредба на претпоставените раководни лица

ВЕШТИНИ:

 • Комуникациски вештини
 • Тимска работа
 • Познавање на компјутерски вештини
 • Добро познавање на организацијата;одлично планирање и организациски вештини

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Средно Образование  (IV степен)
 • Најмалку 2 години работно искуство
 • Уверение за завршен А2 степен познавање на англиски јазик.

УСЛОВИ:

 • Работното време е организирано во смени.

Активен до: 10.11.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави