Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
340

TAV Airport има потреба од Senior Construction Engineer

TAV Airport има потреба од Senior Construction Engineer

Потребни квалификации:

  • Диплома или повисока квалификација во градежништво
  • Минимум 8 години искуство со проекти од градежништво
  • Вештини за MS Office Applications и AutoCad
  • Аналитички вештини и вештина во брзо решавање проблеми
  • Читање, пишување и разбирање англиски јазик
  • Да нема пречки за патување низ државата

Локација: Охрид
Договор заклучно со 2023 година

Краен рок: 27.02.2023 година

Преземено од; Vrabotuvanje.com – Senior Construction Engineer – Охрид – ТАВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави