Инфо за Млади
91

Т.П. Марлборо објавува оглас за Продавач/ка во малопродажен објект.

Маркет ТП Марлборо, Охрид, со 35 годишно искуство, вработува поради зголемен обем на работа.

Т.П. Марлборо објавува оглас за Продавач/ка во малопродажен објект.

Потребни Квалификации:

Потребно е кандидатите да се чесни, услужливи и работливи.

 

Активен до: 17/09/2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави