Инфо за Млади
268

Стоматолошка Поликлиника Ивановски има потреба од стоматолог и стоматолошка сестра

Стоматолошка Поликлиника Ивановски објавува оглас за стоматолог и стоматолошка сестра.

  • За Работно Место Стоматолог;

Потребни Квалификации: Стоматолошки факултет и положен државен испит.

Кратка Содржина: Се бара стоматолог на неопределено работно време со и без работно искуство.

 

  • За Работно Место Стоматолошка сестра;

Потребни Квалификации: Положен државен испит.

Кратка Содржина: Се бара стоматолошка сестра со положен државен испит.

Активен до: 19.08.2023

Повеќе детали за огласот и начинот на аплицирање на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави