Инфо за Млади
135

Стипендија за студирање во Наџинг, Кина

Општината Нанџинг во Кина доделува стипендии за странски студенти.

Стипендиите се наменети за студенти кои веќе студираат или планираат на студираат на Универзитет во Нанџинг. Стипендиите може да се искористат за покривање на трошоците за студирање и сместување.

Пријавувањето трае во текот на целата година.

Повеќе информации можете да најдете овде.

Активен до: 31.12.2023

Преземено од  (fakulteti.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави