Инфо за Млади
95

Стипендии за магистерски студии во Канада

Бизнис-школата „Ајви“ во Канада доделува стипендии за странски студенти кои ќе бидат примени на магистерската програма за бизнис-администрација. Стипендиите се во висина од 10.000 до 65.000 долари.

Крајниот рок за пријавување е 8 јануари 2024.

Повеќе информации можете да најдете овде.

Активен до: 08.01.2024

Преземено од  (fakulteti.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави