Инфо за Млади
118

Стипендии од фондацијата “Хајнрих Бел” за студии во Германија

Фондацијата „Хајнрих Бел“ доделува стипендии за студенти на сите нивоа на студии од Германија или странство. Се доделуваат повеќе различни стипендии во зависност од нивото и статусот на кандидатот.

Пријавувањето трае до 1 март 2024.

Повеќе информации пронајдете овде.

Активен до: 01.03.2024

Преземено од  (fakulteti.mk)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави