Инфо за Млади
93

Спорт Висион објавува оглас за ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ – ОХРИД

Спорт Висион има потреба од професионални, комуникативни и креативни луѓе кои сакаат да станат дел од меѓународна компанија која нуди континуиран развој и унапредување.

Спорт Висион објавува оглас за ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ – ОХРИД.

Доколку сте:
 • Енергични
 • Комуникативни
 • Лојални
 • Амбициозни
 • Љубопитни
Услови:
 • ССС/ВСС
 • Со или без работно искуство
 • Англиски јазик – мин. А1 ниво
 • Познавање на MS Office пакет
Нудиме:
 • Можност за заработка до 26.000 денари
 • Дополнителни средства за месечни остварувања
 • Платена обука и менторство
 • Платен годишен одмор
 • Тимска работа
 • Професионален развој, континуирани обуки и напредок
 • Бенефиции при купување
Работни задачи:
 • Услуга на потрошувачи во продажен салон
 • Прием и изложување на роба според стандардите на компанијата
 • Организација и средување на магацински простор
 • Други работни задачи поврзани со секојдневното функционирање

Активен до: 23.10.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави