Инфо за Млади
33

Спорт Висион има потреба од продажен персонал

Спорт Висион има потреба од професионални, комуникативни и креативни луѓе кои сакаат да станат дел од меѓународна компанија која нуди континуиран развој и унапредување.

ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ – ОХРИД

Доколку сте:

 • Енергични
 • Комуникативни
 • Лојални
 • Амбициозни
 • Љубопитни

Услови:

 • ССС/ВСС
 • Со или без работно искуство
 • Англиски јазик – мин. А1 ниво
 • Познавање на MS Office пакет

Нудиме:

 • Можност за заработка до 35.000 денари
 • Дополнителни средства за месечни остварувања
 • Платена обука и менторство
 • Платен годишен одмор
 • Тимска работа
 • Професионален развој, континуирани обуки и напредок
 • Бенефиции при купување

Работни задачи:

 • Услуга на потрошувачи во продажен салон
 • Прием и изложување на роба според стандардите на компанијата
 • Организација и средување на магацински простор
 • Други работни задачи поврзани со секојдневното функционирање.

Активен до: 21.05.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави