Инфо за Млади
180

Спорт Висион има потреба од продажен асистент во Охрид

Спорт Висион објавува оглас за работно место продажен асистент во продажен салон во Охрид.

Доколку сте:
 • Енергични
 • Комуникативни
 • Лојални
 • Амбициозни
 • Љубопитни
Услови:
 • ССС/ВСС
 • Со или без работно искуство
 • Англиски јазик – мин. А1 ниво
 • Познавање на MS Office пакет
Нудиме:
 • Основна плата + бонуси
 • Полно работно време
 • Тимска работа
 • Професионален развој, континуирани обуки и напредок
 • Бенефиции при купување
Работни задачи:
 • Услуга на потрошувачи во продажен салон
 • Прием и изложување на роба според стандардите на компанијата
 • Организација и средување на магацински простор
 • Други работни задачи поврзани со секојдневното функционирање

Активен до: 10.10.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави