Инфо за Млади
37

Спорт Висион има потреба од Продажен Асистент

Спорт Висион Дооел има потреба од лице за следната работна позиција: Продажен асистент

Потребни квалификации:

  • ССС/ВССС со или без работно искуство
  • Англиски јазик – мин. А1 ниво
  • Познавање на MS Office пакет
  • Енергичност, комуникативност, амбициозност

Огласот е активен до: 15.07.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави