Uncategorized
169

СПОРТ ВИСИОН ДООЕЛ има потреба од продажен асистент

Спорт Висион  има потреба од професионални, комуникативни и креативни

луѓе кои сакаат да станат дел од меѓународна компанија која нуди континуиран развој и унапредување. Објавуваме оглас за вработување на

ПРОДАЖЕН АСИСТЕНТ – ОХРИД

Доколку сте:
 • Енергични
 • Комуникативни
 • Лојални
 • Амбициозни
 • Љубопитни
Услови:
 • ССС/ВСС
 • Со или без работно искуство
 • Англиски јазик – мин. А1 ниво
 • Познавање на MS Office пакет
Нудиме:
 • Основна плата + бонуси
 • Полно работно време
 • Тимска работа
 • Професионален развој, континуирани обуки и напредок
 • Бенефиции при купување
Работни задачи:
 • Услуга на потрошувачи во продажен салон
 • Прием и изложување на роба според стандардите на компанијата
 • Организација и средување на магацински простор
 • Други работни задачи поврзани со секојдневното функционирање

Рок за пријавување: 

Повеќе детали на: Vrabotuvanje.com – Продажен асистент – Охрид – Охрид – СПОРТ ВИСИОН ДООЕЛ

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави