Инфо за Млади
114

Спорт М има потреба од асистент во продажба

Спорт М ДОО Скопје во Р.С.Македонија, компанија која успешно работи веќе 25 години, објавува оглас за следните работни позиции:

Асистент во продажба во Спорт М Охрид

Асистент во продажба во Интерспорт Охрид

Потребни квалификации:

 • ССС
 • Работа со компјутери
 • Предност е познавање на англиски јазик
 • Искуство во продажба
 • Комуникациски вештини

Работни обврски:

 • Грижа за остварување на квалитетна продажба;
 • Пристап кон потрошувачите што подразбира љубезност и комуникативност;
 • Информирање на потрошувачите за квалитетот на стоката и останати информации кои се од значење за купувачите;
 • Складирање на стоката, распоредување на истата во деловниот објект во кој Работникот е упатен да ја врши работата;
 • Грижа за комплетност на стоките (декларации, упатства, гарантни листови и др.);
 • Исполнување на други работни задачи зададени од Работодавачот или од него овластено лице.

Активен до: 19.08.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави