Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
354

Силк Роуд Банка АД Скопје има потреба од БАНКАРСКИ СЛУЖБЕНИК ВО ЕКСПОЗИТУРА ОХРИД

Силк Роуд Банка АД Скопје, банката вработува банкарски службеник во експозитура во Oхрид, Служба за мрежа на експозитури.

Потребни квалификации:

  • Најмалку средно образование, по можност универзитетска диплома
  • Најмалку 1 година искуство, пожелно во благајничко работење
  • Одлично познавање на MS Office (Word, Excel, Power Point)
  • Одлично познавање на англиски јазик
  • Добро познавање на локалниот пазар
  • Добро познавање на банкарските производи
  • Добри организациски и комуникациски вештини
  • Можност за самостојна работа
  • Флексибилност

 

Пријавување на емаил или телефонски број: [email protected] / 3251900

 

Работното време е 8 часа дневно, односно 40 часа неделно, од понеделник до петок.

 

* Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови, потребно е да испратат кратка биографија и мотивационо писмо на македонски јазик на [email protected] со задолжителна назнака за “Банкарски службеник во експозитура во Охрид” најдоцна до 17.01.2023 година.

 

Краен рок за пријавување е 21.01.2023 година.

Превземено од Пребарување на огласи – KARIERA.mk

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави