Инфо за Млади
39

СГП како екстерна аутсоурсинг компанија има потреба од оператори

СГП како екстерна аутсоурсинг компанија која соработува со фабриките од автомобилска индустрија нуди вработување на оператери.

Главни задолженија:

  • Сортирање и селекција на делови,
  • Тестирање на производи на локација на купувачот (фабрики од автомобилска индустрија),
  • Контрола на квалитетот на компоненти и на готов производ,
  • Почитување на правилата за заштита при работа, заштита на здравјето при работа и заштита на околината кои се предвидени со работните инструкции,
  • Платен превоз и храна
  • Атрактивни бонуси и плата

Услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите:

  • Посветеност и прецизност во работата,
  • Одговорна и детална личност,
  • Мотивираност за работа во индустриска производна средина
  • IV степен на образование -ССС минимум.

СГП – Сортинг гроуп нуди работа во динамично опкружување и обезбедува тренинг и развој на нашите вработени.

Активен до: 13.06.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави