Инфо за Млади
55

СГП има потреба од Оператор

СГП има потреба од Оператор.

СГП како екстерна аутсоурсинг компанија која соработува со фабриките од автомобилска индустрија нуди вработување на оператери.

Главни задолженија:

  • Сортирање и селекција на делови,
  • Тестирање на производи на локација на купувачот (фабрики од автомобилска индустрија),
  • Контрола на квалитетот на компоненти и на готов производ,
  • Почитување на правилата за заштита при работа, заштита на здравјето при работа и заштита на околината кои се предвидени со работните инструкции,
  • Чистење и основно одржување на работниот простор.

Услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите:

  • Посветеност и прецизност во работата,
  • Одговорна и детална личност,
  • Мотивираност за работа во индустриска производна средина
  • IV степен на образование -ССС минимум.

Активен дo: 29.05.2024

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави