Инфо за Млади
184

СЕТЕК објавува оглас за вработување на работна позиција – РЕФЕРЕНТИ ЗА ПРОДАЖБА.

СЕТЕК објавува оглас за вработување на работна позиција – РЕФЕРЕНТИ ЗА ПРОДАЖБА.

Референтот за продажба треба да ги исполнува следните критериуми:

• завршено минимум ССС;

•насмеан, услужлив и расположен за тимска работа;

•подготвен да ги учи новитетите во индустријата на техниката;

•помага во изборот и одлуката на купувачите;

•има познавање на работа со компјутер, Microsoft Office пакетот, интернет пребарувачи.

Се нуди:

•тимска работа во позитивна работна средина;

•обуки за продажни вештини и технички познавања;

•ментор-колега кој ви помага во процесот на адаптирање;

•плата, бонуси и награди;

•работа во две смени, 40 часа неделно.

 

Активен до: 26.09.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави