Инфо за Млади
317

Салонот за мебел Happy House by Gir-Rig, Охрид има потреба од продавач/ка

Салоните за мебел Гир-Риг кои успешно опстојуваат на пазарот од 1992 година, сега се вистински лидер во својата област на територијата на југозапдниот дел од Македонија.
Салонот за мебел Happy House by Gir-Rig, Охрид има потреба од:
– Продавач / продавачка
– Шивач / шивачка
Салонот за мебел Happy House by Gir-Rig, Битола има потреба од:
– Продавач / продавачка
Нашиот тим е амбициозен и динамичен, со зголемување на обемот на работа талентиран и образуван кадар секогаш е добредојден.
Нудиме солидни и редовни месечни примања, К-15, годишен одмор. Работните позиции се креативни и нудат можност за напредок.
Ако сметате дека сте правата личност за оваа работа, испратете го вашето CV на [email protected] или јавете се на 071/310-132.
Сите подетални информации – услови ќе им бидат кажани на самото интервју.
Активен до: 31.08.2023

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави