Инфо за Млади
178

Салон за мебел Гир-Риг има потреба од персонал

Салон за мебел Гир-Риг
Регион: Битолски, Охридски

  • Работно Место: Персонал
  • Индустрија: Трговија

Потребни Квалификации:

Кандидатите треба да ги имаат следните квалификации и вештини:

  • Стручност
  • Одговорност
  • Тимска работа

Кратка Содржина: Салоните за мебел Гир-Риг кои успешно опстојуваат на пазарот од 1992 година, сега се вистински лидер во својата област на територијата на југозапдниот дел од Македонија. Салонот за мебел Happy House by Gir-Rig, Охрид има потреба од: – Продавач / про

Активен до: 17/08/2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави