Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
126

МСМ системс има потреба од специјалист за поддршка на продажбата

МСМ системс, има потреба од специјалист за поддршка на продажбата.

 

Потребни квалификации:

Бараме високо мотивиран и професионален поединец со одлични англиски комуникациски вештини. Одговорностите вклучуваат одговарање на прашашања, обезбедување на висококвалитетна услуга на корисниците.

Пријавување на емаил: [email protected]

 

Краен рок за пријавување е 24.05.2023 година.

 

Превземено од Вработи се | Охрид (vraboti.se)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави