МЦО ПРАЈТ
150

Саем за рачни изработки

Повод 15ти октомври, светскиот ден на занаетчиство, Младински Центар Охрид оргaнизираше Саем на рачни изработки.
        
Целта беше промоција и поддршка на малите бизниси и талентирани креативци од Општина Охрид.
You can’t buy love, but you can buy handmade and that’s kind of the same thing.
Погледнете како го поминавме неделното попладне на следниот ЛИНК.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави