Инфо за Млади
146

Р3 ИНФОМЕДИА ДООЕЛ објавува оглас за Продажни агенти за директна продажба – Охрид, Струга

Р3 ИНФОМЕДИА ДООЕЛ објавува оглас за Продажни агенти за директна продажба – Охрид, Струга.
Опис на работни обврски и одговорности:
 • Директна продажба на производи и услуги на Македонски Телеком АД Скопје, по принципот D2D – врата до врата;
 • Презентација, преговарање и склучување на договори;
 • Следење и грижа за клиентите за реализација на договорот
Ви нудиме:
 • 40 часа работна недела од понеделник-петок
 • Загарантирана Фиксна Нето Плата;
 • Мотивирачки варијабилен дел – БОНУСИ (БЕЗ ЛИМИТ ВО МЕСЕЧНАТА ЗАРАБОТУВАЧКА);
 • Можност за надпросечна заработувачка базирана на лични перформанси;
 • Можност за понатамошна кариера во Македонски Телеком АД Скопје
 • Флексибилно работно време;
 • Динамична работна атмосфера;
 • Обука за продажба од ТОП професионалци и понатамошно усовршување;
Идеални кандидати се:
 • Комуникативни личности со презентациски и продажни вештини;
 • Динамични и темпераментни личности
 • Способни за индивидуална и тимска работа;
 • Искуство во продажба ќе се смета за предност
 • Со основно познавање од областа на компјутерско работење (MS Office).

Активен до: 06.10.2023

Повеќе детали на следниот линк.

 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави