Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕОХРИД СЕГА
306

Ресторан Билјанини Извори има потреба од работници

Ресторан Билјанини Извори има потреба од:

  • Шанкер
  • Келнер
  • Садомијач
  • Помошник готвач
  • Готвач

 

Пријавување на емаил или телефонски број: [email protected]  / 071 22 00 11

 

Краен рок за пријавување е 07.04.2023 година.

 

Превземено од Вработи се | Охрид (vraboti.se)

 

 

 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави