Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕОХРИД СЕГА
283

Ресторан Белведере Охрид има потреба од работници

Ресторан Белведере има потреба од:

  • Шанкер/ка
  • Келнери
  • Садомијач
  • Хигиеничар
  • Готвач

 

Пријавување на емаил или телефонски број: [email protected]  / 071 22 00 11

 

Краен рок за пријавување е 07.04.2023 година.

 

Превземено од Вработи се | Охрид (vraboti.se)

 

 

 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави