Инфо за Млади
221

Referrizer вработува Директор за Маркетинг, Тим Лидер и SEO

Referrizer е индустрија водечка маркетинг компанија која се фокусира на маркетинг автоматизација за локалните мали бизниси, поточно во фитнес и велнес бранша.

Ние сме посветени на испорака на иновативни и поттикнати  маркетинг решенија на нашите клиенти.

Тимско раководство:

Управување и менторство на сите членови на тимот на Агенцијата за реферација, осигурувајќи ги исполнувањето или надминувањето на целите и КПИ.

Лидерските одговорности вклучуваат:

  • Водечките тимови ефикасно, поставуваат јасни цели и водат и мотивираат персонал за остварување на овие цели;
  • Дејствуваат како конечен донесувач на одлуки за разновидни секојдневни задачи и проекти на компанијата;
  • Го советуваат тимот за повисоко ниво/сложени задачи и прашања;
  • Го држат моралот на тимот на високо ниво.

Потребни квалификации:

  • Минимум од 3-5 години искуство во маркетингот на услугите на генерацијата на олово, како медиумски купувач, PPC менаџер или друга улога, со докажан рекорд на успех;
  • Минимум 1 година искуство во водечки, надгледувачки и управувачки вработени низ повеќе оддели
  • Силно разбирање на дигиталните маркетинг канали, вклучувајќи SEO, SEM, маркетинг на содржини, маркетинг на е-пошта и социјални медиуми.

Aктивен до: 01.12.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави