Инфо за Млади
379

РАМУС Лабараторија објавува оглас за Медицинска сестра

РАМУС Лабараторија објавува оглас за работна позиција Медицинска сестра.

..

Потребни квалификации:

 • Завршено најмалку средно или вишо образование од областа на медицината
 • Положен стручен испит;
 • Претходно работно искуство се смета за предност
 • Да има општа здравствена способност;
 • Познавање на работа со компјутери;
 • Познавање на англиски јазик се смета за предност

Потребни вештини и способности:

 • Организираност и одговорност;
 • Одлични комуникациски вештини;
 • Професионалност;
 • Способност за индивидуална и тимска работа;
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност.

Активен до: 19.10.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави