Инфо за Млади
262

РАМСТОРЕ МАРКЕТ има потреба од сезонски работник

Рамсторе Маркет има потреба од сезонски работник во позитивна работна атмосфера со можност за:

  • Обуки за вработени и напредок;
  • Картичка за попуст и поволности за вработени.
  • Плата+минат труд+редовен месечен бонус+работа во недела+прекувремена работа/празник = 30000денари.

Успешниот кандидат треба да поседува:

  • Завршено средно образование
  • желба за работа
  • љубезност и комуникативност
  • ефективност и ефикасност
  • доверливост.

Активен до:27.07.2023

Повеќе детали на: Vrabotuvanje.com – Сезонски работник во маркет – Охрид – Охрид – ДТУ РАМСТОРЕ ДОО

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави