Инфо за Млади
133

Рамсторе има потреба од Продажен Персонал

Рамсторе Македонија е ланец од 25 маркети, еден онлајн маркет „Рамсторе до дома” и еден трговски центар Рамстор мол кој ги искористува можностите на пазарот на труд да се докаже како работодавец кој нуди успешна кариера за своите вработени..

Поволности при работен ангажман:

 • до 37.000 денари плата;
 • до 2.500 денари бонус;
 • од 20.000 денари, регрес;
 • од 2000 денари награда за работник на месец.

Дополнителни поволности:

  • Картичка за попуст при пазарување;
  • Плаќање на минат труд;
  • Плаќање за стаж за лојалност во Рамсторе;
  • Платена работа за празник, прекувремена работа и работа во недела;
  • Обезбедена обука за работни процеси;
  • Бесплатно колективно осигурување;
  • Дополнителен ден за годишен одмор за лојални вработени;
  • Можност за вработување во најблискиот Рамсторе до местото на живеење.

Активен до: 25.11.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави