Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕОХРИД СЕГА
330

Промовирана книгата „Потрага по загубениот гроб“ од авторот Панче Коцев

На 31 март 2023 година во Младински Центар Охрид сe одржа промоција на книгата „Потрага  по  загубениот гроб“ од авторот Панче Коцев.

 

Триаголник скроен од наука, интрига и авантура.

Потрагата започнува во Александрија, но по откривање на неколку артефакти истата се префрла на европско тло, во Македонија. Марко, млад водич-кустос од археолошкиот локалитет Стоби, им се приклучува во тимот и сѐ покажува како клучен играч во истрагата. Но и во сопствената замка во која потпаѓаат.

 

Зошто Охрид се нарекува Балкански Ерусалим? Дали можеби тој е вистинскиот Ерусалим? Одговорите ќе ги најдете низ 458те страница на делото.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави