Инфо за Млади
79

ПРИМА мебел има потреба од Советник за продажба

ПРИМА мебел има потреба од Советник за продажба.

Работните обврски вклучуваат:

– Комуникација со потрошувачи;

– Испитување на потребите на потрошувачите (стилски, естетски, функционални);

– Презентирање на производите и продажно советување;

– Давање решение за потрошувачот и креирање на понуда;

– Грижа за изгледот, исправноста и уредноста на производите и салонот;

– Грижа за декорацијата и промена на цена;

Потребни квалификации:

– Сакаш мебел, внатрешно уредување и дизајн;

– Имаш позитивен став;

– Флесибилен си и спремен за учење;

– Спремен си за работа во динамична средина;

– Спремен си за тимска работа;

– Имаш работно искуство на иста или слична позиција;

– Имаш одлични комуникациски и продажни вештини;

– Ориентираност кон клиенти и градење однос со потрошувачи;

– Си мотивирана и стабилна личност;

– Предност е но не е пресудно да поседуваш искуство од програмите за дизајн на внатрешно уредување;

Нудиме:

–   Едукација и опкружување кое потикнува личен и професионален развој;

–   Работа во динамична средина – предизвикувачки и разновидни работни задачи;

–   Стимулативни примања;

–   Систем на наградување на успешните вработени.

 

Активен до: 22.12.2023

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави