МЦО ПРАЈТ
75

Презентација во МЦО од страна на Здружението „Ретко е да си редок”

Месец февруари е месец на ретките болести.
Во знак на поддршка, вчера во МЦО – Презентација од страна на Здружението „Ретко е да си редок”.
Приклучи се и ти во Националната Кампања за Поддршка на Ретките.
Тагови:

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави