Инфо за Млади
136

Повик за учество на Работилници за Добро управување и Транспарентност и отчетност

Граѓански ресурсен центар со нова можност за зајакнување на капацитетите на граѓанските организации!

Во рамки на ГРЦ академијата додадени се две нови онлајн воведни обуки за:

  • Добро управување во граѓанските организации: https://rcgo.mk/obuka-za-dobro-upravuvanje-vo…/
  • Транспарентност и отчетност на граѓанските организации: https://rcgo.mk/obuka-za-transparentnost-i-otchetnost-na…/

Овие две обуки се предуслов за да се пријавите на работилниците за истите теми што ќе се оддржат на 12 и 13 декември 2023 во Скопје.

Проследете ги онлајн обуките и пријавете се на работилниците за Добро управување и Транспарентност и отчетност најдоцна до 05.12.2023 на: https://rcgo.mk/vesti/povik-za…

Повеќе детали на следниот линк.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави