Инфо за Млади
107

Повик за волонтери во Словенија

Ако сакаш да ја запознаеш Словенија, овој повик е одлична можност за тебе.

Се бараат млади лица до 29 години за да волонтираат цела година во Словенија (септември 2023 – август 2024).

KIDS IN ACTION 10 – UNITED IN SOLIDARITY е 10-та од ваков вид и продолжува добро да ја воспоставува традицијата на вклучување на меѓународните волонтери во животот и работата на различни организации.

За време на размената обезбедено е сместување, храна и дневни трошоци.

Во текот на проектниот период, волонтерите, исто така, ќе имаат можност да ја искусат работата на другите партнерски организации вклучени во проектот и, исто така, да ги реализираат своите проекти со други локални организации за да го зајакнат нивното учество во локалното општество.

Сите заинтересирани да испратат CV на англиски јазик на [email protected] најдоцна до 25 август 2023.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави