Инфо за Млади
221

Пекабеско има потреба од дистрибутер на храна за реон Охрид

Производителот на сувомеснати производи и трговец на големо
со прехранбени производи ПЕКАБЕСКО АД заради остварување на
целите Ви ја нуди слободнава работна позиција:

ДИСТРИБУТЕР НА ХРАНА ЗА РЕОН ОХРИД

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

 • Кандидатот потребно е да бидат со место на живеење во Струга / Охрид
 • Средна стручна подготовка,
 • Најмалку 2 години активно работно искуство во областа на продажбата и дистрибуцијата на стока,
 • Возачка дозвола Ц категорија,
 • Работа со рачен компјутер и фискална каса,
 • Преговарачки способности, комуникативност,
 • Ориентација кон остварување на продажни резултати.

Работни задачи:

 • Директна продажба,
 • Директна дистрибуција,
 • Директна наплата

Работни услови:

 • Работниот однос се склучува на определено време од 3 месеци ( со можност за продолжување ),
 • Нето плата над 30.000,00 ден,
 • Работното време е од понеделник – сабота,
 • Неделното работно време изнесува 40 часа.

Напомена:

 • Изборот на кандидатите ќе се изврши во рок од 10 дена по истекот на рокот за пријавување,
 • Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ги задоволуваат критериумите,
 • Испратете го вашето CV (молба) преку полето Брза Апликација,
 • Апликациите да се достават заклучно со 20.07.2023 година.

 

Активен до: 20.07.2023

Повеќе детали на: Vrabotuvanje.com – Дистрибутер на храна за реон Охрид – Охрид – ПЕКАБЕСКО АД

 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави