Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
622

Oxxon Vancancies – Chester Group

Сакате работа на најлуксузните јахти низ Европа и имате од 21 до 42 години? Добредојдени сте!

Oxxon Vacancies има потреба од 2400 млади луѓе од Македонија, со македонски пасош. На возраст од 21 до 42 години!

  • Претходно искуство не е потребно (обезбедена е целосна обука)
  • Добредојдени се и кандидати без познавање на англиски јазик
  • Месечна заработка од минимум – 2700 ЕВРА
  • Минимален договор за работа – 3 месеци (можност за ангажман на подолг временски период)
  • Прифаќање на промените и охрабрување на развој на нови идеи.
  • Поттикнување и поддршка на индивидуалниот раст и развој, преку постојано инвестирање во обуки.

 

Повеќе информации: Oxxon Vacancies Consultants – Работа на јахти и луксузни речни бродови

 

Превземено од Vrabotuvanje.com – Резултати од пребарувањето

 

 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави