Инфо за Млади
104

Отворен повик за стипендии

Граѓански ресурсен центар споделува – Отворен повик за стипендии

Активноста на УСАИД за активно создавање можности бара целосни апликации за грантови на активности кои ги забрзуваат и прошируваат целите на Активноста за решавање на младинските приоритети и зголемување на младинските економски можности, компетенциите и младинскиот граѓански ангажман во Северна Македонија.

Целосните апликации се должат не подоцна од 9 октомври 2023, 14:00 (UTC/GMT +2 часа).

 

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави