Инфо за Млади
120

One World Network споделува повик за Еразмус+ Размена во Италија

One World Network споделува повик за Еразмус+ Размена во Италија.
Се бараат 6 учесници од Македонија (5 учесници 18-30 години 1 тим лидер 18+) за учество на младинска размена во Италија Cava de’ Tirreni за период од 06.11.2023-14.11.2023.
Истата е со осврт на тема “Save The WORLD.
Сите трошоци за пат храна и сместување се покриени одстрана на Хостинг организацијата.
Инфопак можете да видите на следниот линк.
Доколку сте заинтересирани можете да аплицирате тука.
Избраните кандидати ќе бидат известени со телефонски повик.
Преземено од фб профил Erasmus + North Macedonia.

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави