КултураОХРИД СЕГАСпорт
185

Охрид за прв пат ова лето е домаќин на Фестивал на Водени Спортови – Ohrid Water Festival

За прв пат ова лето во Охрид се организира фестивал на водени спортови – Ohrid Water Festival.
 Програмата, покрај спортски содржини, вклучува и едукативни, социјални и забавни.
Официјална спортско рекреативна програма за Ohrid Water Festival.
Моќно изгледа нели како за прва година.
Благодарност до сите спортски клубови наши партнери, само заедно можеме до целта, водените спортови на врвот.
Стои во фб постот на страната на Ohrid Water Festival.
Не ги пропуштајте најголемите случувања ова лето!
Погледнете ја програмата во прилог:

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави