Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
356

Интерактиве солутионс има потреба од работник за обезбедување

Интерактиве солутионс има потреба од работник за обезбедување.

 

Потребни квалификации:

  • работно искуство, најмалку 2 години
  • лиценца за обезбедување се смета за предност
  • да поседува возачка дозвола од Б категорија

Пријавување на емаил: [email protected]

 

Краен рок за пријавување е 16.04.2023 година.

 

Превземено од Вработи се | Охрид (vraboti.se)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави