Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
179

Интерактиве солутионс има потреба од администратор

Интерактиве солутионс има потреба од администратор.

 

Потребни квалификации:

  • Сигурни и работливи;
  • Сфатете ја важноста на доверливоста;
  • Силни вештини за пишување;
  • Познавање на англиски јазик е услов;
  • Претходното искуство во веб истражување и социјални медиуми ќе се смета за предност.

 

Пријавување на емаил: [email protected]

 

Краен рок за пријавување е 09.04.2023 година.

 

Превземено од Вработи се | Охрид (vraboti.se)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави