Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
547

СЕТЕК Се од Техника ДООЕЛ Скопје има потреба од референти за продажба во Oхрид

СЕТЕК Се од Техника ДООЕЛ Скопје има потреба од референти за продажба во Oхрид.

 

Потребни квалификации:

  • Минимум ССС;
  • Поседување вештини на продажба
  • Пожелно, но не е неопходно претходно работно искуство со продажба во некои од овие области: ИТ, ТВ, Бела Техника, Мали кујнски апарати, Aудио и Видео;
  • Познавање на работа со компјутер, Microsoft Office пакетот, Интернет пребарувачи;
  • Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност;
  • Способност за комуникација со купувачот
  • Способност за тимска работа.

 

Пријавување на емаил: [email protected].

 

*испратете ја Вашата кратка биографија (CV) – ЗАДОЛЖИТЕЛНО со слика не постара од 6 месеци.

 

Краен рок за пријавување е 10.04.2023 година.

 

Превземено од Vrabotuvanje.com – Резултати од пребарувањето

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави