Инфо за МладиИНФОРМИРАЈ СЕ
226

Интерактиве солутионс има потреба од програмер

Интерактиве солутионс, има потреба од програмер на определено време.

 

Потребни квалификации:

 

 • Al Understanding & API experience
 • OpenAI stack
 • Co:here
 • Ai21
 • Midjourney
 • PostreSQL
 • Event sourcing
 • Streams
 • Aggregations
 • Projections
 • Facebook business API
 • Machine learning experience (esp. on Azure platform)

Пријавување на емаил или телефонски број: [email protected] / 046-209-022

 

Краен рок за пријавување е 16.04.2023 година.

 

Превземено од Вработи се | Охрид (vraboti.se)

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави