Инфо за Млади
181

Оглас за вработување – Летна бавча Канео

Летна бавча Канео објавува оглас за вработување – келнер.

Потребни квалификации и услови за работа: 

  • Задолжително познавање на Англиски јазик
  • Работно време во смени
  • Платени дополнителни работни часови
  • Регрес
  • Обезбеден оброк
  • Платени патни трошоци
  • Неработни денови за најголемите верски празници
  • Обезбедена обука за послужување на вино
  • Дополнителни бонуси од продажба
  • Плата од 31.000 до 38.000 илјади денари

 

Телефон за контакт: 

070 850 282 и 078 374 702

Повеќе слични објави

Најпосетувани објави